Fundraising

Tak fordi du vil støtte headspace: Her kan du se, hvordan du kan støtte vores arbejde for at hjælpe børn og unge.

Der er mange måder at støtte headspace og vores arbejde for at yde support til bedre mental sundhed og trivsel, information og hjælp til børn og unge og deres familier i hele Danmark. headspace hjælper unge mennesker med at få deres liv tilbage på sporet, og din støtte vil hjælpe os med vores arbejde, og at sikre, at flere unge får taget hånd om deres problemer.

Giv et bidrag

Med din støtte kan vi løbende arbejde for at forbedre forholdene for psykisk sårbare børn, unge og ældre gennem vores mange aktiviteter og initiativer.

Du kan støtte vores arbejde ved at sende et bidrag til vores konto i Arbejdernes Landsbank på reg.nr. 5328 – kontonummer 0247141. Mærk din indbetaling ’Støttebidrag’. Ethvert beløb vil blive modtaget med glæde.

Hold et fundraising arrangement til støtte for headspace

Du kan også holde en fundraisingarrangement, hvor du kan samle ind til det lokale headspace, som du gerne vil støtte. Alt hvad du behøver at gøre, er kontakte headspace i din region af landet. Følg venligst nedenstående links.

AabenraaAalborgBallerupBillundEsbjergHorsensHelsingørHerning
KøbenhavnOdenseRoskildeRødovreAlbertslundGreveHerlev og Hvidovre.

Hvis du gerne vil tale med nogen om yderligere information om fundraising til headspace, bedes du ringe til headspace på 3110 1330 eller sende en e-mail til info@headspace.dk

Vi er mere end glade for at hjælpe dig med din indsats!