Bliv venner med
headspace

FAQ

Her har vi samlet nogle af de spørgsmål, som vi ofte bliver stillet. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål her, er du velkommen til at ringe til et headspace og få svar.

Hvem kan komme i headspace?

Alle børn og unge i alderen 12-25 år kan få hjælp i headspace. 

Hvem må bruge chatten?

Chatten er for alle børn og unge, som har brug for nogen at tale med. Hver dag mandag-torsdag fra kl. 12-18 sidder der frivillige ungerådgivere klar på chatten. Gå til chatten. Bemærk at i ferier kan der være ændrede åbningstider. 

Hvad koster det?

headspace er helt GRATIS og helt ANONYMT. Der er heller ingen ventetid, og alt foregår på dine præmisser. 

Hvornår har I åbent?

Du kan kigge forbi et headspace mandag til torsdag fra 12-18 eller møde os på chatten fra 12-18. Derudover har flere headspaces også åbent om fredagen. Du kan se de lokale åbningstider for hvert headspace her.

Hvad kan man få hjælp til?

I headspace kan du få hjælp til både store og små problemer. Kan du ikke finde en bolig? Har du svært ved at passe din skole? Føler du dig ensom? Er du uvenner med en ven eller en i familien? Synes du ikke, at du er noget værd? Er du i sorg over at have mistet en god ven eller et familiemedlem? I headspace kan du tale om ALT. Intet problem er forkert. Vi er her for at hjælpe dig med det, du har brug for at tale om. 

Hvad er en frivillig ungerådgiver?

En frivillig ungerådgiver er en person, som er rigtig god til at lytte. En person, som har tid til dig og er der for at hjælpe dig. Alle vores ungerådgivere bliver uddannet til at lytte til og tale med unge

Hvad hvis jeg har været til psykolog?

Det gør ikke noget, at du før har været til psykolog eller stadig går til psykolog. Du kan sagtens komme i headspace alligevel.

Hvor finder jeg et headspace?

Se her, hvor der ligger et headspace. Hvis der ikke findes et headspace tæt på dig, kan du i stedet får hjælp på chatten. Gå til chatten 

Må man gerne have en ven med?

Det er helt okay at tage en ven med, hvis du er mere tryg ved det.