Bliv venner med
headspace

Fortællinger fra frivillige

Michael, 26 år

Frivillig i headspace Horsens

"Verden vil være et meget bedre sted, hvis alle arbejdede frivilligt i headspace et par gange om ugen". Sådan siger Michael, der er en af vores over 400 frivillige. Han blev i 2015 hædret for sin frivillige indsats for at have hjulpet børn og unge i Horsens, og er et af de mange ansigter, som man kan møde i headspace.

På denne side kan du læse lidt mere om nogle af de frivillige, der arbejder i headspace for at hjælpe børn og unge me store og små problemer.


Camilla, 28 år

Frivillig i headspace København

"Jeg er frivillig i headspace for at give unge et frirum, hvor de kan komme ind og tale om deres problemer"

Læs mere


Hanne, 62 år

Frivillig i headspace Horsens

"Jeg har talt med en ung pige, der har bokset meget med, om det overhovedet var noget værd at være her. Men nu synes hun, at det er dejligt at vågne op om morgenen og hun synes faktisk, at der er noget ved livet. Og det gør mig rigtig rigtig glad".

Læs mere


Michael, 24 år

Frivillig i headspace Aabenraa

"Der er noget fedt ved at hjælpe andre med at gøre deres liv lidt nemmere at overkomme. Og så synes jeg frivilligt arbejde er fedt, fordi alle er der, fordi de har lyst, og det er noget de brænder for"

Læs mere


Bolette, 51 år

Frivillig i headspace Roskilde

"I headspace har vi tid til at gå i dybden og vi kan gøre det på de unges præmisser. vi kan tale om dét, der fylder hos dem. uden at have en dagsorden"

Læs mere


Rie, 29 år

Frivillig i headspace Rødovre

"Jeg gør meget ud af at lede efter styrker hos den unge. Mange har en følelse af at være anderledes, og der er en akavethed og en selvbevidsthed, der står i vejen for dem".

Læs mere


Peter, 46 år

Frivillig i headspace Horsens

"Jo mere man giver ud af sig selv, jo mere får man igen"

Læs mere


Julie, 23 år

Frivillig i headspace Billund

"Man går hjem med en god følelse i maven og en følelse af, at man har gjort noget" Læs mere