Bliv venner med
headspace

Uden filter

Hvem er bedre til at fortælle om livet som ung, end unge, der selv kender til det at have det svært, som kender til det ikke at have nogen at tale med. Derfor har vi her overladt tastaturet til de unge.

Livet som barn og ung kan rejse en masse spørgsmål?

Man kan miste fokus blive forvirret, ked af det og ramt af alle de gøremål, forventninger og arenaer, som et moderne ungdomsliv er fyldt med.

For hvordan er man både en god ven, en god elev en god forælder samditig med at man skal balancere studiejob, være fremme i skoene på et utal af sociale medier, levere varen til spejder, dans eller fodbold. Og sådan kunne vi blive ved. Hvordan kobler man lige alt det med at finde fodfæste finde sig selv, ikke blive stresset og samtidig tage hånd om alle de skruebolde, som livet kaster mod en. Det siger sig selv, at det ikke altid er så nemt.

Derfor har vi lavet headspace bloggen - uden filter, hvor frivillige og unge brugere på skift laver artikler, kommer med personlige fortællinger eller på anden vis skriver om ungdomslivet på godt og ondt. Bloggen er tænkt som et hælde, et fristed, hvor man kan få perspektiver, gode råd og bidrage til at sætte ord på, hvad det vil sige at være ung i dagens Danmark.

Som kom forbi, klik dig ind og deltag i debatten. Det hele sker lige her på headspaces blog, Uden Filter.

Hvis du vil bidrage, har spørgsmål eller på anden måde tanker omkring bloggen, så skriv til kommunikationskonsulent Laurids Bæk Simonsen på lbs@detsocialenetværk.dk

Læs seneste indlæg på bloggen