Virksomhedsnetværk

Virksomheder i Helsingør har nu en unik mulighed for at engagere sig i et virksomhedsnetværk, der tager socialt ansvar og løfter i flok. 

Vi er interesseret i komme i kontakt med virksomheder, der ønsker at give udsatte unge og unge, der står langt fra arbejdsmarkedet og uddannelsessystemet en ny mulighed. Så hvis du gerne vil være med til at hjælpe unge i og omkring Helsingør med at forbedre deres dagligdag, give dem en vej tilbage i fællesskabet og samtidig hjælpe og styrke lokalsamfundet, så skal du kontakte Nina Jürs, der er centerchef i headspace Helsingør - nj@headspace.dk

Kongstanken er, at via et praktisk joblæringsforløb på fire måneder, får den unge styrket troen på sig selv og egne evner samt en succesoplevelse på arbejdsmarkedet. Joblæring er et alternativ til aktivering og andre kommunale indsatser, og den unge får fuld løn og goder på lige fod med kollegerne på den pågældende arbejdsplads. Alle har en aktie i, at det fungerer – og det er det, der er den afgørende forskel i forhold til andre tilbud. 

Du kan læse mere om grundtandtankerne i virksomhedsnetværket her.