Hvad er headspace Roskilde?

I headspace Roskilde kan du få hjælp til både store og små problemer.

Hvad laver vi?

Du er eksperten i dit liv, og vi er ikke dommere over, hvad der er rigtigt eller forkert. I headspace er der ingen, der er forkerte, Vi lytter og spørger ind til dig,

Anonymitet

Du har mulighed for at være anonym, hvis du foretrækker det. Det vil sige, at du selv bestemmer, om du vil sige, hvad du hedder. Vi har alle tavshedspligt og videregiver derfor intet af din historie. Vi skriver heller ikke journaler. Spørg os, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Hvem kommer i headspace?

Det er meget forskelligt, hvilke problemer unge kommer i headspace med. Nogle vil gerne tale om fx angst, mobning, problemer i familien, tristhed eller ensomhed. Andre har brug for praktisk støtte til fx samarbejde med kommunen, skole eller andet. Intet er for stort og intet er for småt til, at man kan få hjælp i headspace. 
Det er dig, der bestemmer, hvad du vil snakke om, og det er dig, der bestemmer, hvad du vil have hjælp til. 

Vi er kort sagt "nogen at tale med". Hvis du har brug for andet end det, vi kan hjælpe med i headspace, vil vi hjælpe dig videre til nogen, der kan give dig den helt rigtige hjælp. Vi har et godt samarbejde med en lang række andre tilbud til børn og unge i og omkring Roskilde. Hvis du får brug for det, vil vi følge dig, indtil du er tryg ved det nye sted. 

Læs andre unges historier her

Hvem er de frivillige i headspace?

Hos os vil du altid blive mødt af mennesker, som er i headspace, fordi de brænder for at hjælpe børn og unge. De fleste, du vil møde, er frivillige, som ved siden af arbejde eller studier giver nogle timer til headspace. Det er vigtigt for os, at du føler dig velkommen, når du er gået ind ad vores dør.

Mød vores medarbejdere her

Hvordan kontakter jeg jer?