Bliv venner med
headspace

Støt headspace

Der er mange forskellige måder at støtte headspaces arbejde for at hjælpe børn og unge i Danmark på.

Du kan blive en af ”headspaces Venner” og være med til at sikre, at headspace fremadrettet også kan hjælpe børn og unge, der savner nogen at tale med om deres problemer – de store såvel som de små.

Du kan også støtte vores arbejde, hvis du er en virksomhed. Vi har et godt samarbejde med en lang række virksomheder, og vi er hele tiden interesseret i at indgå i nye partnerskaber. Hvis du som virksomhed vil hjælpe og støtte børn og unge i Danmark – kan du kontakte vores fundraisingchef Anne-Mette Nielsen på amn@detsocialenetvaerk.dk eller på 4118 1025.

Det er også muligt at indgå i de lokale virksomhedsnetværk, som vi har i headspace-byerne Roskilde, Esbjerg, Herning og Aalborg. Det kan du læse meget mere om her. I hvert netværk indgår lokale virksomheder samarbejde med lokale headspaces for at hjælpe unge, der er faldet ud af uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet med atter at komme tilbage på sporet.

Sidst men langt fra mindst, så kan du også blive frivillig i headspace. Vi vil ikke været noget uden de hundredvis af frivillige, der landet over sørger for, at børn og unge har nogle at tale med. Så hvis du hellere vil ud i et lokalt headspace og hjælp til der, så skal du blive frivillig.

Tusind tak for støtten og fordi du vil hjælpe headspace.